26 January 2009

Status quo


Om 4 omgange er jeg nået til halskantens begyndelse. Når jeg kommer dertil laver jeg opklipningsmasker ligesom ved ærmegabene, og fortsætter således med at strikke rundt. Det varer altså ikke længe nu, så er bullen strikket!
Der er gået et stykke tid siden min sidste opdatering, så jeg lægger en hel masse tid til: 4½ time.

2 comments:

  1. Hør- den må jeg vist lige have igen- laver du opklipningskasker i halsen? Det har jeg prøvet en gang og det var et værre bøvl og kom til at trække, så hvis du har prøvet det før, vil du så ikke være sød at forklare på bloggen, hvad du gør og hvordan?

    ReplyDelete
  2. Karin, jeg skal gerne forsøge at forklare: Opklipningsmaskerne er nøjagtig lige som ved ærmegabene, nemlig 12 nye masker slås op (2 kantmasker og 10 klippemasker) efter at det midterste stykke, altså bunden af halskanten er sat på en maskeholder. Jeg satte de 17 midterste masker på holderen, slog de 12 nye masker op og fortsatte rundt. På resten af omgangene, indtil skulderen nås, tager jeg så 1 maske ind på hver side af de nye masker, for at danne halsens skråning. Når bullen så er færdig vil jeg strikke skuldrene sammen, klippe op i midten af opklipningsmaskerne (måske sy først i dette garn) og strikke masker op til den ribstrikkede halskant. That's all! :-)

    ReplyDelete